Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Séfek Séfe győztese elárulta, mire költi a 10 millió forintos nyereményt

default user icon
MME
A Séfek Séfe második szériájának győztese, Bánszki Bence elárulta, mihez kezd azzal a tíz millió forinttal, amit a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzés mellett nyert a TV2 gasztro-tehetségkutatójával.

Bence már gyerekkorától vendéglátós szeretett volna lenni, ám mindezek ellenére teljesen más területre sodorta az élet. Az árubeszerzőként tevékenykedő fiú életében mindezek ellenére megmaradt a főzés szeretete, ám azt legmerészebb álmában sem gondolta, hogy megnyerheti a műsort.

A fiú ráadásul úgy lett első, hogy egyszer már kiesett a játékból. Ezután a kudarc után mégis sikerült visszafőznie magát a műsorba olyannyira, hogy meg sem állt a célig. Bence elártulta, hogy nem szeretne ész nélkül költekezni, hanem nyereményéből tartalékolni szeretne, gasztronómiai tudását akarja gyarapítani, egyszer pedig ha összejön, talán egy saját éttermet is nyit.

Mindenesetre jól halad céljai felé az ifjú séf, ugyanis gasztrotudását a fődíjnak köszönhetően egy kéthetes szakmai továbbképzés keretein belül fejlesztheti a világ egyik legnívósabb séfiskolájában, Franciaországban.

LÁSZLÓ ANDI SÍRVA ÁRULTA EL, MIÉRT SZERETNÉ MEGNYERNI A SÉFEK SÉFÉT

SÉFEK SÉFE: DURVA PILLANATOK JÖNNEK, WOLF ANDRÁS ELVESZÍTI A FEJÉT 

VOMBERG FRIGYES KIAKADT: EZ AZ EGÉSZ EGY TRÁGYA! 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss