Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A sajt, ami megkönnyíti az életedet

default user icon
(x)
Állsz a boltban perceknek tűnő másodpercekig, tanulmányozod a sajtokat. Legyen jó minőségű, de igyekszel egészségesen táplálkozni, és a legtöbb zsírszegény sajtról ízetlen gumi jut eszedbe.

Nem tudod, hogy a szívedre hallgass, és inkább finomat vegyél, vagy az agyadra, ami folyamatosan szemedre hányja a tegnapi csokiszeletet… Ismerős, ugye?
Ennek a dilemmának mostantól vége! Magyarországra is megérkezett a holland Frico Gouda sajt Light változata, amivel nem kell ízbeli kompromisszumot kötnöd az alacsonyabb kalóriatartalomért!

Ha valakik, akkor a sajtkészítési hagyományaikra különösen büszke hollandok biztosan tudják, hogyan kell egy alacsonyabb energiatartalmú sajtból is gazdag ízeket kihozni. 10 hetes érlelésének köszönhetően a mindössze 20% zsírtartalmú Gouda Light aromái ugyanúgy kiteljesednek, mint a normál zsírtartalmú, enyhe Gouda esetében. Állaga is nagyon hasonló, úgyhogy nyugodtan süsd bele a rántottába, melegszendvicsbe, vagy olvaszd tepsis ételek tetejére, a különleges alapanyag élménye így sem fog elmaradni. Természetesen a siker sem, ha a családodnak készíted!

Keresd a boltok hűtőpultjaiban 150 grammos szeletelt kivitelben! Kiváló holland minőség, gazdag íz, nyugodt lelkiismeret – ez a Frico Gouda Light.

Mindenünk a sajt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss