Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A reggeli futás után lett rosszul Schobert Norbi

default user icon
MME
A Bors információi szerint Schobert Norbi a szokásos reggeli futását követően, váratlanul lett rosszul, mentőhelikopterrel szállították kórházba, állapotát az első hírek szerint sikerült stabilizálni.

Hirtelen annyira rosszul lett Schobert Norbi, hogy csütörtök reggel a családjának riasztania kellett a mentőket. Azonnal kórházba szállították, állapotát az első hírek szerint sikerült stabilizálni.

A Bors információi szerint szokásos reggeli futását követően, váratlanul lett rosszul szentendrei otthonában Schobert Norbert. Felesége, Rubint Réka riasztotta a mentőket, akik mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba a fitneszgurut, ahol jelenleg is orvosok felügyelete alatt áll.

Rubint Réka csütörtökön egy rövid közleményt adott ki, melyet a felesleges találgatások elkerülése érdekében közösségi oldalain is megosztott.

„Drága Alakreformosok! Drága Update követők! Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arról, hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították, jobban van, Vele és mellette vagyok! Kérem a tisztelt sajtót, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni, jelentkezni fogok. Megértéseteket köszönöm!” – írta Rubint Réka.

Az ötvenéves fitneszedzőnek korábban is több komoly betegséggel kellett szembenéznie. Sőt saját elmondása szerint első, 2012-es szívműtétje után megérintette a halál szele. Még könyvet is írt arról a „kemény” negyven percről, amíg élet és halál között lebegett, mert a műtőasztalon az orvosok megállították a szívét.

Schobert Norbert életét számos betegség keseríti meg, ezekről bővebben a Borson  olvashtasz.

Ezek is érdekelhetnek

Friss