hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 meggyőző érv, hogy miért érdemes mosogatógépet venni!

default user icon
(x)
A modern háztartások elengedhetetlen kelléke a mosogatógép, aminek használatával időt, erőfeszítést és energiát takaríthatunk meg, miközben pénztárcánkat is kíméljük.

1. Egy mosogatógép ki- és bepakolása pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet.

2. A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét.

3. A gépi mosogatással óvjuk egészségünket is, hisz a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat. A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből.

4. Gépi mosogatásnál nem számít, mit pakolunk be a gépbe, az Electrolux mosogatógépek RealLife® funkciója és a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettái segítségével egyszerre mosogathatjuk el a legnagyobb, legzsírosabb fazekakat és a törékeny üvegpoharakat is, előmosás nélkül.

5. Az Electrolux mosogatógépek FlexiWash® programja különböző beállításokkal dolgozik a felső- és az alsó kosárban, így minden edény a számára megfelelő körülmények között lesz tisztára mosogatva, vegyes tölteteknél is. A Finish gépi öblítőszerei pedig különleges összetételüknek köszönhetően megakadályozzák, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak, és felgyorsítja a száradási folyamatot is.

6. Az Electrolux mosogatógépek praktikusan átalakítható belső tere, és sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez is. Arról nem is beszélve, hogy a rendezett, tiszta konyha élményével ajándékoz meg bennünket.

Ha 2017. március 13. – május 3. között vásárol Electrolux mosogatógépet, 2 hónapra elegendő Finish Quantum Max alma és lime mosogatógép tablettát, 1 db Finish mosogatógép tisztítót, valamint egy 3 részes edényszettet adunk ajándékba.

További információkért látogasson el a www.finish.hu vagy az Electrolux weboldalára.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss