Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezekkel az ünnepi kávé- és édességkollekcióval készül a Nespresso

A Nespresso és a világhírű cukrász- és csokoládémester, Pierre Hermé szakértelméből született közös kapszulakollekciójával indul a karácsonyi időszak. Az exkluzív kávék és édességek kifinomult ízei különleges kóstolási élményeket és a kényeztetés felhőtlen örömét ígérik.

Az együttműködés eredményeképpen megszületett Limited Edition kollekció nagyban épít Pierre Hermé cukrászmesterként, az ízek szakértőjeként szerzett tapasztalataira, páratlan kulináris élményekkel mélyítve el a családunkkal és barátainkkal töltött ünnepi együttlét örömét és meghitt pillanatait. A Nespresso | Pierre Hermé kávék és édességek az haute pâtisserie művészetével gazdagítják mindennapjainkat. Az új kollekció arra csábít, hogy átadjuk magunkat a meglepetések örömének, és közösen gyönyörködjünk bennük; hiszen mennyivel élvezetesebb egy új kávét vagy süteményt egy jókedvű baráti társaságban megízlelni!

Az haute pâtisserie megalkotója, Pierre Hermé süteményei az avantgárd dizájn, a tökéletesre csiszolt technika és a kifinomult ízek legmagasabb szintjét képviselik. A mester 14 évesen gyakornoknak szegődött a modern sütemények atyjának tartott Gaston Lenôtre műhelyébe; innen indult pályafutása, amelynek egyik mérföldköveként Pierre Hermé 2016-ban elnyerte a Világ Legjobb Cukrászmestere címet. A nevét viselő boutique-ok és kávézók globális hálózatát irányító Hermé gasztronómiai kreativitása és kifinomultsága egyszerűen páratlan. Jellegzetesen modern elképzeléseihez most a Nespresso jóvoltából olyan technika társul, amellyel a legkifinomultabb ízlésű ínyencek számára is tökéletes, kivételesen összetett ízvilágú kávét lehet alkotni – mindezt ráadásul otthonunk kényelmében.

Az együttműködésből az elragadó kávék és édességek mellett ajándékok is születtek: a Nespresso ünnepi kínálatában olyan limitált kiadású kávégépek és kiegészítők kapnak helyek, amelyekkel a megajándékozottak a nap minden pillanatában élvezhetik a Nespresso-minőséget.

A Kolumbiából származó single origin feketekávé, az Infiniment Espresso most egy új régióból, Tolimából érkezik, ahol a farmerek elsősorban természetkímélő módszerekkel dolgoznak, előnyben részesítve az alacsony környezeti terhelésű gazdálkodást, ami egyaránt szolgálja az ottani termőföldek és az ott élő emberek javát. Az Original változatban Infiniment Espresso, a Vertuo rendszerhez pedig Infiniment Double Espresso néven elérhető, Arabica kávéból készült kreáció élénk pirosbogyós-gyümölcsös és lágy gabonás aromákkal, lenyűgöző ízmélységgel és elegáns textúrával kényeztet.

Az Original család espresso-kínálatában két ízesített kávé is szerepel. A kellemesen édeskés dél-amerikai Arabica szemekből készített Infiniment Gourmand a pirított mogyoró összetéveszthetetlen aromájával indít, majd feltárul benne a mandulás biscotti és a vanília édessége. Az egyszerre frissítő és lágy Infiniment Fruité finoman gabonás aromájához gyönyörűen illik a málna csábító íze. Mindkét kávé a prémium cukrászsütemények világát idézi, hiszen ugyanolyan komplex ízeket hordoznak, mint amilyenek híressé tették Pierre Hermé csúcsminőségű kreációit.

Aki egy hosszabb Vertuo ízesített kávéra vágyik, élvezni fogja a latin-amerikai és afrikai Arabica szemekből összeállított Infiniment Gourmand pirított mogyorós ízét, amit a praliné és a vanília ízjegyei koronáznak meg. A Vertuo Infiniment Fruité kávéban pedig a latin-amerikai és afrikai Arabica kávék lágy, gabonás aromái simulnak harmonikusan egymáshoz a málna élénkítő fanyarságával.

Egy Pierre Hermé kollekció elképzelhetetlen édességek nélkül, ezért a kávék mellett érdemes megkóstolni a Infiniment Exquis 70 százalékos étcsokoládét, amely a Dominikai Köztársaságban termelt single origin csokoládéból készült, és csábítóan illatozik benne az apró nepáli közösségek által gyűjtött timut bors grapefruitos-borsos-virágos aromája.

A termékcsalád része az Infiniment Savoureux málnás-fahéjas keksz is, amely Pierre Hermé művészi instrukciói alapján készült. A Nespresso kávékhoz remekül illő és az ízprofilok új dimenzióit feltáró sütemény tésztája szárított málnadarabokat és ceyloni fahéjat rejt, amelyek élvezetesen kihangsúlyozzák a Nespresso kávék jellegzetes krémességét.

A Café Noble illatgyertya Pierre Hermé és a francia mesterparfümőr Olivia Giacobetti közreműködésével született meg. Elég csak meggyújtani, hogy még intenzívebben tapasztalhassuk meg az ünnepek varázsát. A gyertya lágy, kellemes illatát egy kolumbiai szokás inspirálta: ott ugyanis a kávét panelával (aranybarna, mézédes nyerscukorral) összekeverve készítenek élvezetes csemegét. A kávé ízének komplexitását idéző gyertya a fahéj, a vanília, különböző fűszerek és robusztus Arabica kávészemek illatát árasztja, és egy újrafelhasználható porcelántartót kapott.

A karácsonyi kollekciónak idén is része az Original és Vertuo változatban is elérhető exkluzív adventi naptár, amely 24 kávét és egy meglepetést rejt. Az ajándéknak is kiváló adventi naptárban a Nespresso állandó kínálatának legnépszerűbb kávéi mellett a három Nespresso | Pierre Hermé kávé is helyet kapott; mindegyik ablak mögött más-más kapszula található, melyek kellemes ízélményekkel változtatják ünneppé a várakozás napjait.

A közösen megalkotott kollekción túl a Nespresso limitált kiadású kávégépekkel is készült: ilyen például a Vertuo Next Deluxe kávégép csillogó Ezüst és Titán színben, vagy az ikonikus CitiZ kávégép Éjkék árnyalatban. Az ünnepi kollekciót a málnapiros színben pompázó Nomad Travel Mug termobögre egészíti ki, amelyben a kávérajongók bármikor, bárhová magukkal vihetik Pierre Hermé művészien megalkotott ízeit.

Izgalmas látni, ahogy a limitált kiadású kávékban találkozik a Nespresso kifinomultsága és Pierre Hermé szakértelme: egy olyan kollekció született, amely minden ínyenc számára ajándék, és amely észrevétlen szálakkal köti egymáshoz a különböző nemzedékeket.

A Nespresso | Pierre Hermé kollekció világszerte november 2-án jelenik meg a Nespresso Boutique-okban és a nespresso.com oldalon. Mint minden együtt töltött pillanat, a kollekció is csak korlátozott ideig és limitált mennyiségben lesz elérhető.

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss