Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A nap hőse! Rendőr vitte ki a kajarendelést, miután letartóztatta a futárt

default user icon
MME
Igazán jófej volt az a rendőr, aki nem kizárt, hogy sok bosszúságtól mentette meg ezt a nőt és a futárcéget azzal, hogy nem hagyta kárba veszni a rendelt ebédet. Történt ugyanis, hogy a járőr egy közlekedési szabálysértés miatt lekapcsolta az ételfutárt, akiről később kiderült, hogy körözés alatt állt.

Biztosan nem számított ilyen meglepetésre az az amerikai nő, akinek ételrendelését a futár helyett egy helyi járőr teljesítette. A dakotai egyenruhás nem is nagyon magyarázta túl a dolgot, és csupán csak ennyit mondott a nőnek, miután ajtót nyitott:

„Biztos vagyok benne, hogy nem rám számított, de a futárt idő közben letartóztattuk.”

A nem mindennapi tettet egyébként a ház biztonsági kamerája is rögzítette, ami miután felkerült az internetre, az összes létező közösségi médiát letarolta. A Sioux Falls-i rendőrség később közleményben tudatta, hogy Sam Buhr járőrt egy közlekedési szabálysértéshez riasztották, aminek az érintett ételfutár is részese volt. A kiszállítással foglalkozó cég azonnal vizsgálatot indított a történtek után, és persze köszönetet is mondtak a rendőr munkájáért.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss