Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a locsolók kedvence: stefánia vagdalt a húsvéti hidegtálra

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy mennyei húsvéti finomság, a Stefánia vagdalt következik. Próbáljátok ki!

Hozzávalók a STEFÁNIA VAGDALTHOZ:

  • 4 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olaj (vagy zsír)
  • 1/2 kg darált sertés hús
  • 2 db szikkadt zsemle
  • bors
  • fűszerpaprika
  • kevés zsemlemorzsa 

az ELkészítést nézd meg videón:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss