A meggyet megmossuk, kimagozzuk, egy kevés vízzel és cukorral feltesszük főni. Amikor szinte puha, hozzáadjuk a kevés vízzel feloldott pudingport, és megszórjuk fahéjjal. Pár percig főzzük, amíg besűrűsödik, majd teljesen kihűtjük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a zsírt és a tejfölt. A tojást felverjük a cukorral, majd apránként hozzáadadoljuk a lisztes keveréket. Összegyúrjuk, és legalább fél órára hűtőbe tesszük.
Ezután a tésztát két részre osztjuk, 2 db cipót formázunk belőle, és mindkettőt tepsi nagyságúra nyújtjuk. Az első lapot sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.Ráborítjuk a meggyes masszát, és egyenletesen elsimítjuk. Ezután ráhelyezzük a második lapot, a tetejét villával megszurkáljuk, és lefedjük alufóliával.
200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Még melegen megszórjuk porcukorral.