Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 szaftos és omlós sült oldalas, ha a legjobb recepteket keresed!

default user icon
MME
A sült oldalas az őszi-téli időszak egyik legnépszerűbb fogása, és erről is lemondhat, hogy mindenki másképp csinálja. A következő válogatásban igyekeztük a legváltozatosabb elkészítési módokat bemutatni, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt!

Az oldalast a zsírban gazdagabb húsfélék közé sorolható, ugyanakkor rendkívül változatosan elkészíthető: fogyaszthatjuk egyben sütve, főzelékek feltétjeként, vagy zöldségekkel párolva is. Itthon legfőképp a sült változatot szeretjük, fokhagymásan, barbecue-san vagy mézes-mázasan - a lényeg, hogy kívül piros ropogós, belül omlós legyen a hús! 

MÉZES-MUSTÁROS OLDALAS >>> 

FOKHAGYMÁS SÜLT OLDALAS LÁBASBAN SÜTVE >>> 

TEJBEN PÁCOLT SÜLT OLDALAS >>> 

ROPOGÓS MÁZAS OLDALAS >>> 

ROPOGÓS SÜLT OLDALAS >>> 

MÉZES-MÁZAS SÜLT OLDALAS >>> 

RAGACSOS SÜLT OLDALAS >>> 

PIKÁNS SERTÉSOLDALAS >>> 

PUHA ÉS RAGACSOS SÜLT OLDALAS >>> 



SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss