Az oldalas a zsírban gazdagabb húsfélék közé sorolható, ugyanakkor rendkívül változatosan elkészíthető: fogyaszthatjuk egyben sütve, főzelékek feltétjeként, de zöldségekkel együtt sütve is nagyon finom. Itthon legfőképp a sült változatot szeretjük, fokhagymásan, barbecue-san vagy mézes-mázasan. A lényeg, hogy kívül piros és ropogós, belül pedig omlós legyen a hús!
Összegyűjtöttük a szerintünk legjobb sült oldalas recepteket. Válogassatok kedvetekre, sőt próbáljátok ki mind a nyolc receptet!
1. MÉZES-Mázas sült OLDALAS >>>
2. MAGYAROS SÜLT OLDALAS >>>
3. PIKÁNS SERTÉSOLDALAS >>>
4. ROPOGÓS MÁZAS OLDALAS >>>
5. FOKHAGYMÁS SÜLT OLDALAS >>>
6. PUHA ÉS RAGACSOS SÜLT OLDALAS >>>
7. ROPOGÓSRA SÜTÖTT OLDALAS >>>
8. Tejben pácolt sült oldalas >>>
Borítókép: Shutterstock