hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 12 legfinomabb csirkecomb recept, aminek a bőre ropog, a húsa vajpuha és szaftos

default user icon
MME
A csirkecomb a csirke legszaftosabb része, amit még az is szeret, aki szerint a szárnyas húsa száraz és ízetlen. A legnagyobb kedvenc a kívül piros ropogósra sült, belül vajpuha, töltött, tepsis vagy sütőzacskóban sült csirkecomb. Mutatjuk a kedvenceinket!

A sült csirkecomb sokak kedvence - laktató, finom, könnyen variálható alapanyag, és elkészítése sem okoz különösebb nehézséget. Most olyan recepteket gyűjtöttünk össze, ahol a csirkecombok bőre ropog, ám a hús leomlik a csontról és szétolvad a szánkban!

ALMÁS-ROZMARINGOS CSIRKECOMB >>> 

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKECOMB >>>

CITROMOS-FOKHAGYMÁS CSIRKECOMB >>> 

ROPOGÓS SÜLT CSIRKECOMB >>> 

SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL >>> 

GÖRÖG CSIRKECOMB >>> 


TAVASZI TEPSIS CSIRKECOMB >>> 

TEPSIS CSIRKECOMB KRUMPLIVAL >>> 

TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>> 

FŰSZERES TÖLTÖTT CSIRKECOMB RIZIBIZIVEL >>> 

TÖLTÖTT CSIRKECOMB SÜTŐZACSKÓBAN SÜTVE >>> 

TÖLTÖTT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss