Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

A spárga nem véletlenül a tavaszi időszak egyik kedvenc zöldsége: alacsony a kalóriatartalma, de rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Szezonja igen rövid, áprilistól június elejéig tart, és bár konzerv változatban kapható, ilyenkor érdemes a lehető legtöbb fogást elkészíteni a friss változatból - mutatjuk is a kedvenc spárgás receptjeinket!

Itt a spárgaszezon, és bár még elég borsos áron mérik a tavasz fehér, lila és zöld színben pompázó ínyencségét, amiből egy-egy csokorral mégis érdemes beszerezni. Sok recept közül választhatunk, hiszen számtalan variációban elkészíthető - most mutatjuk a mi kedvenc spárgás receptjeinket, a krémlevestől a csőben sült, rakott változatig!

SPÁRGAKRÉMLEVES PETREZSELYEMOLAJJAL, PIRÍTOTT BACONNEL >>> 

A LEGFINOMABB SPÁRGAKRÉMLEVES >>> 

BACONBE TEKERT SPÁRGA >>> 

 SÜLT SPÁRGA HOLLANDI MÁRTÁSSAL >>> 

CITROMOS SPÁRGÁS-CSIRKÉS PENNE >>> 

ROSTON SÜLT CSIRKEMELL RIZOTTÓVAL ÉS SPÁRGÁVAL >>>

SPÁRGÁS-KOLBÁSZOS PENNE >>> 

SPÁRGA ROSTON SÜLT CSIRKÉVEL ÉS HOLLANDI MÁRTÁSSAL >>> 

CSIRKESTEAK TEPSIBEN SÜLT ÚJBURGONYÁVAL ÉS SPÁRGÁVAL >>> 

CSŐBEN SÜLT BESAMELES SPÁRGA >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss