Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 isteni savanyúkáposztás fogás - a székelytől a rakottig

default user icon
MME
A hideg idő beköszöntével, több okból is érdemes savanyú káposztás fogásokat készíteni: egyrészt mert a magas vitamintartalmával segít elkerülni a betegségeket, másrészt, mert mindegyik variáció - legyen az rakott, székely vagy töltött, hosszan eltelít, és kellemesen átmelegít, ha már kint tombolnak a mínuszok.
ZÖLDFŰSZERES RAKOTT KÁPOSZTA >>> 
PIKÁNS SZÉKELYKÁPOSZTA >>> 
RAKOTT KÁPOSZTA - A HAGYOMÁNYOS RECEPT >>> 
TAVASZI KAPROS TÖLTÖTT KÁPOSZTA GERSLIVEL >>> 
TÖLTÖTT KÁPOSZTA A SÜTŐBŐL >>> 
SZÉKELYKÁPOSZTA SERTÉSCOMBBÓL >>> 
SZÉKELYKÁPOSZTA BURGONYÁVAL SÜTVE >>> 
HAGYOMÁNYOS SZATMÁRI TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>> 
NYÁRI TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>> 
BETYÁROS RAKOTT KÁPOSZTA >>> 
SZÉKELYKÁPOSZTA DIÉTÁSAN >>

Ezek is érdekelhetnek