Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legjobb bográcsos kaja: így készül a tökéletes slambuc

default user icon
MME
A slambuc olyan étel, amit az ország nagy részén készítenek, de mindenhol máshogy hívják. Hallhattál róla öhömként, levetlenként vagy akár öreglebbencsként is. Ez is azok közé a fogások közé tartozik, amik bográcsban a legfinomabbak. Mészáros Balázs most kolbásszal, csípősen készíti el, savanyúságnak pedig jól behűtött kovászos uborkát kínál hozzá. Érdemes kipróbálni!

Hozzávalók:

30 dkg kenyérszalonna
1 szál száraz parasztkolbász
4 db vöröshagyma
1 kg sárga krumpli
1 db lecsópaprika
1 db hegyes erős paprika
1 db paradicsom
40 dkg lebbencstészta
2 ek zsír
1,5 l víz
3 ek fűszerpaprika

bors
A tálaláshoz:
kovászos uborka

A SLMABUC PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss