hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb narancsos sajttorta mogyorós popcornnal (sütés nélküli recept)

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kekszet és a popcornt egy konyhai aprítóval ledaráljuk, hozzáöntjük az olvasztott vajat, majd egy 21 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába nyomkodjuk, és egy fél órára a hűtőbe rakjuk.
  2. A krémsajtot kikeverjük a mascarponéval, a cukorral, a vaníliával és narancslével. A habtejszínt felverjük, és óvatosan összeforgatjuk a sajtos masszával. Ha biztosra szeretnénk menni, vagy szállítani szeretnénk a süteményt, ezen a ponton keverjünk hozzá egy tasak zselatin fixet, a tasakon található utasítások szerint.
  3. A kekszalapra simítjuk a krémet, majd 4-5 órára - de a legjobb, ha egy egész éjszakára - ismét a hűtőbe tesszük.
  4. Tálaláskor zúzott popcornnal és reszelt narancshéjjal díszítjük.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss