Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb házi csalamádé

120 perc
egyszerű
átlagos
8 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított zöldségeket vékonyan felszeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni, csak egyszerűen uborkaszeletelőn le kell gyalulni.
  2. A felaprított hozzávalókat egy nagy tálba tesszük, egyenletesen eloszlatjuk rajta a fűszereket és ízesítőket, majd alaposan összekeverjük. A babérlevelet apró darabokra törjük.
  3. Az egészet állni hagyjuk kb. 4-6 órát, ez alatt levet ereszt. Tisztára mosott üvegekbe töltjük a levével együtt. Celofánnal lekötjük, majd fémkupakokkal lezárjuk.

SAVANYÚSÁGOK HÁZILAG >>>

3 HÁZI SAVANYÚSÁG, AMIT GYEREKJÁTÉK ELKÉSZÍTENI! >>> 

VÖDRÖS (BEDOBÁLÓS) SAVANYÚSÁG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss