Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb bográcsgulyás

> 90 perc
rafinált
költséges
8 adag

Elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a fehér és a sárgarépát vékony karikára, a krumplit, a karalábét, és a zellert kisebb kockára vágjuk. A húst apróra vágjuk, és lecsepegtetjük.
  2. A vöröshagymát felkockázzuk, és a bográcsban zsíron üvegesre pároljuk, majd hozzányomjuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk rajta.
  3. Ízesítjük a fűszerekkel, felengedjük vízzel. Amikor felforrt a leves, hozzáadjuk a répát, zellert az apróra vágott petrezselymet, és a karalábét. Ha már majdnem megfőtt a hús és a zöldség, akkor mehet bele a krumpli és a felkockázott füstölt sonka.
  4. Ha már minden puha, a hús, és a zöldség is megfőtt, érdemes megkóstolni, és ha szükséges, utána ízesíteni. Ha kész, akkor óvatosan leemeljük a tűzről.

12 SZUPER RECEPT BOGRÁCSOZÁSHOZ >>>

15 MAGYAROS RECEPT, AMIT MINDANNYIAN SZERETÜNK - KLASSZIKUSAN VAGY ÉPP ÚJRAGONDOLVA! >>>

ÍGY FŐZZ TÖKÉLETES GULYÁSLEVEST >>> 

Megjegyzés

Ha igazán finom gulyást szeretnénk,akkor szabad tűzön bográcsban is próbáljuk ki. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss