Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legegyszerűbb mac and cheese

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A mac and cheese elkészítéséhez a tejet egy magasabb falú serpenyőbe öntjük és felmelegítjük.
  2. Beleöntjük a tésztát és folyamatos keverés mellett fogkeményre főzzük. Ha beszívta a tészta a tejet, de még nagyon keménynek találjuk, akkor öntsünk még hozzá keveset. A tészta akkor jó, ha fogkemény és kicsit krémes.
  3. Ha a tészta megfőtt, akkor rászórjuk a vajat és a reszelt sajtokat. Sózzuk, borsozzuk és addig keverjük, amíg a sajt el nem olvad benne.

Nézd meg videón hogyan készül a legegyszerűbb Mac and cheese!



Megjegyzés

A mac and cheese egyszerűen és gyorsan elkészíthető. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss