Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe került embereknek osztanak ingyen ételt

default user icon
MME
Egy wisconsini étterem a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került rászorulóknak úgy próbál segíteni, hogy meleg ételosztásba kezdett teljesen ingyen.

A Cliff "Cooks" étteremet is éppen úgy megviseli a járvány miatt kialakult helyzet, mint bárki mást. A korlátozások miatt kénytelenek voltak elbocsátani az alkalmazottakat, azzal egy időben pedig üzleti tevékenységük is megszűnt.

A csavar pedig most jön; nem zártak be, hanem átálltak közösségi étkeztetésre Barneveld Közösségi Kávézó néven!

Ez annyit jelent, hogy ingyen ételt osztanak a rászorulóknak teljesen ingyen. Igaz, a pénzadománynak nagyon örülnek, de az ételért nem kérnek külön pénzt. A jótékony céllal kapott felajánlásokat egyébként teljesen visszaforgatják a közösségi étkeztetésbe, hogy újabb adagokat készíthessenek.

Clifford Hooks étteremtulajdonos a CNN-nek azt mondta,  hogy az embereknek most nagyon nincs pénzük, sokan azt sem tudják, hogy mit fognak enni másnap és ezért gondolta úgy, hogy ez az átalakulás lehet most a legkézenfekvőbb megoldás.

A munkavégzés egyébként teljesen családi lett, hiszen miközben Clifford főz, addig felesége, Yvonne a telefonon veszi fel a rendeléseket.

TÉNYLEG HIPÓZNI KELL A TOJÁST? ÍME A NÉBIH ÁLLÁSPONTJA! >>> 

VÍRUS ELLEN NINCS GYÓGYNÖVÉNY! - EZT KÉRI GYURI BÁCSI AZ IDŐSEKTŐL >>> 

KISEBESEDETT A KEZED A SOK KÉZMOSÁSTÓL? 7 HÁZI CSODASZER, HOGY GYORSAN GYÓGYULJON! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss