Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárközi Ákos tombolt a Konyhafőnökben, a kékek ételei a földön és a kukában landoltak!

default user icon
MME
Kemény összecsapásokkal folytatódott A Konyhafőnök középdöntője: ezúttal a kék csapat munkája nem sikerült túl fényesen, amin mentoruk, Sárközi Ákos séf teljesen kiborult.

„Zseni volt a főzés,  és erre kapok két sz*r tányért” - fakadt ki Sárközi Ákos séf a tegnapi Konyhafőnökben, miután a kékek háromfős csapata, Tóth Simon vezetésével kóstolásra vitte az elkészített tányérokat.

"Csalódott vagyok, nem kicsit, nagyon!" - tette hozzá.

 

Bár tény, hogy már főzés közben is volt egy necces pillanat: amikor Ákos séf odament a mentoráltjai pultjához, és meglátta, hogy hogyan, és mi készül, sarokba hajította a tatárbifsztekes tálat:

 

A nap végi eredményhirdetésen a kékek nem szereztek pontot, ez az aznapra választott konyhafőnököt, Simont olyan rosszul érintette, hogy elsírta magát. 

"Annyira borzasztó volt ez a teljesítményem. Ott állt mellettem a két csapattársam, és annyira sajnáltam, annyira borzasztóan éreztem magam amiatt, hogy itt vagyunk, egy darab pontot nem szereztünk. Gyakorlatilag veszélybe húzom őket ezzel a rossz hozzáállásommal, a rossz irányításommal. Nagyon félek, hogy esetleg miattam esne ki valamelyikük" – mondta.

Ma este 20 órakor, az RTL-en folytatódik a középdöntő, amikor újabb brutálkemény feladatban mérik össze tudásukat a kék- és a piroskötényesek!

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss