Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dolgozik, de minek?! Kemény adok-kapok ment Sárközi Ákos és Rácz Jenő között a stúdióban

default user icon
MME
A Konyhafőnök utolsó pontszerző napján Rácz Jenő és Sárközi Ákos is beálltak főzni: egy hármofogásos menüt kellett elkészíteniük, mégpedig Ákos séf vezetésével. Természetesen azonnal beindult a verbális ütésváltás a szakácsklasszisok között.

A Konyhafőnök középdöntőjének utolsó pontszerző napján a középkori lovagi időket elevenítette fel a Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé alkotta zsűri: malac, fácán, lazapisztráng és rengeteg földi finomság szolgált alapjául a lovagi ihletésű, három fogásos menüknek.

Ez volt az a feladat, amikor a két csapatkapitány is beszállt a versenybe, hogy a prezentált alapanyagokból válogatva egy háromfogásos menüt készítsenek el. Miután sorsolással döntötték el, hogy kettejük közül ki lesz a feladatban a konyhafőnök, és Sárközi Ákos nyerte meg a megtisztelő feladatot, rögtön le is osztota a munkát: Jenő séf készítsen kétféle főételt, ő majd intézi a desszertet. A pult mögé állva aztán elindult az adok-kapok: a rendesen leterhelt Rácz Jenő kikérte magának, hogy a főnök csak egy ócska desszertet készít el, míg neki például egy egész malaccal kell megküzdenie; Ákos pedig keményen beszólt az épp alárendelt zsűritársának.

 

Az elmúlt héten a két legkevesebb pontot gyűjtő csapat tagjai, a ma esti adásban egyéniben küzdenek meg a továbbjutásért, azaz a Középdöntő második szakaszáért! 

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss