Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Konyhafőnök: Sárközi Ákos olyat tett a stúdióban, amit még ezelőtt soha!

default user icon
MME
A múlt pénteken kialakult a két hatos csapat, amivel Sárközi Ákos és Rácz jenő nekiindult A Konyhafőnök következő hetének. Szűkült a kör, a piros és a kék csapat krémje maradt csak fenn a rostán, így nem csoda, hogy ha az első napon olyan történt, ami még soha: Sárközi Ákos egekig magasztalt egy versenyzőt - igaz, a sajátját.

A Konyhafőnök Középdöntőjének második szakaszában újra egyéniben küzdenek meg egymással Rácz Jenő piros, és Sárközi Ákos kék kötényes versenyzőik: a héten kiderül kikből áll majd az a hatos fogat, akik bekerülhetnek a Döntőbe és séfkabátra cserélhetik kötényüket.

Az első nap a különböző rákok és homárok után, lepényhal, ponty, süllő, pisztráng, csuka, kecsege, márna, sügér, tőkehal feküdt a pulton, amiket sárkánygyümölcs, lila articsóka és krémalma is kísért. A feladat egy főétel és egy desszert elkészítése volt, ami a kék csapatból Evelinnek olyan jól sikerült, hogy a kóstolás közben a mentora kishíján elsírta magát a gyönyörűségtől.

"Ez nagy-nagyon-nagyon menőn néz ki" - kezdte Ákos séf a zsűrizést, majd nem hagyta abba a dícsértet hosszú másodperceken keresztül. Zé rá is szólt,  hogy ne ámuldozzon olyan sokáig a tányérok felett:

 

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss