Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült malac és bébipulyka: teljes karácsonyi menüt rendelhetsz otthonra!

default user icon
MME
A karácsonyi menü elkészítése nem kis feladat és erőfeszítés, így senkit nem hibáztatunk, ha idén azt mondja: másra bízza ezt a feladatot, és a családdal tölti az így felszabadult időt. Szerencsére a lehetőség adott, a Danubius Hotels csapata ugyanis karácsonyi és szilveszteri menüt is kínál és házhoz is viszi.

Melyik háziasszonynak nem könnyíti meg az életét most, hogy nem kell összeállítani a karácsonyi menüt, az ehhez szükséges bevásárlólistát, elintézni a zsúfolt üzletekben a beszerzést, órákig állni a konyhában és azon izgulni, vajon sikerül a menüsor elkészítése? Ezekre a gondokra nyújt tökéletes megoldást a Danubius Hotels csapata, akik megálmodták és életre hívták a Danubius food pack, „most mi megyünk hozzád” koncepciót, egy új házhozszállítási szolgáltatást, amely a Danubius Hotels több évtizedes éttermi tapasztalatain alapul. 

„Az ötlet egy vállalati megoldásból nőtte ki magát: a cégek munkatársai magánszemélyként is jelezték felénk, hogy igény lenne ezekre a finom falatokra az otthonukban is” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.

„Szállodaláncunk egy új és biztonságos módot talált ki, hogy a járványhelyzetre reagálva helyszíni személyzet nélkül szolgálja ki a különböző létszámra szóló igényeket. A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi. A klasszikus és könnyű fogások friss alapanyagokból készülnek. A kínálatot szezonálisan elérhető ajánlatokkal tesszük változatossá, már megjelent a karácsonyi menüsor, melyben igazi különlegességek is helyet kaptak” – tette hozzá a marketing és kommunikációs igazgató.

A szállodalánc legjobb séfjei által életre hívott karácsonyi és szilveszteri menü éttermi színvonalú étkezést tesz lehetővé, a saját, biztonságos környezetünkben, az otthonunkban. Ráadásul az étlap nem csak hagyományos előétel, leves és főétel kínálatot tartalmazza, hanem Rezneki Zoltán főcukrász válogatott desszertjeit is.

Sokan valószínűleg nem fognak tudni eljutni a vidéki nagyihoz, így ezek hiánypótló házi finomságok (bejgli, zserbó) lehetnek az elmaradt családi összejövetelek, nagymama süteményeit nélkülöző ünneplés során.

Ha felcsigáztunk, mutatjuk a karácsonyi és szilveszteri menüsort. A karácsonyi menüt 2020. december 21-ig, 12 óráig rendelhetitek meg, a szilveszteri menüt pedig 2020. december 27. 12 óráig, Budapesten és Győrben házhozszállítással, vagy személyes átvétellel a budapesti Danubius Hotel Helia és a győri Danubius Hotel Rába recepcióin.

Még egy új szolgáltatás a Danubius Hotelstől

A Danubius Hotels még egy új szolgáltatást indít: az irodahotelt, mely jelenleg a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában nyújt lehetőséget napi vagy akár heti bérléssel is a szállodai szobák irodai használatára. A technikai felszereltség, a kiemelkedő higiéniai felkészültség, a munkavégzést segítő kávé-, teabekészítés és a kényelmes szobaszervizben biztosított étkezés garantálja, hogy keresve sem találnánk alkalmasabb helyett a nyugodt és biztonságos munkavégzésre. A profi irodai körülmények mellett a Helia bizonyos lakosztályaiban hozzáférhető privát szauna is, amely egy végigdolgozott, online konferenciával töltött munkanap után segít a feltöltődésben. A room office ajánlatokat mindig az aktuálisan elérhető szolgáltatásokhoz igazítják, amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness használattal is bővül a kínálat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss