Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A csömöri Auchan lehet az új Tinder

default user icon
MME
Persze csak átvitt értelemben, és csak ezen a hétvégén. A szupermarket ugyanis vásárlás közben próbál párt találni szingliknek a közelgő Valentin-nap apropóján.

Az áruházban a nagybevásárlás kellős közepén akár a Nagy Ő-t is megtalálhatjuk Valentin-nap hétvégéjén. A csömöri Auchan Áruház ugyanis szinglikosarakkal (is) készült, amik arra hivatottak, hogy az üzlet vendégei vásárlás közben is ismerkedni tudjanak.

A vállalkozókedvű vásárlónak nincs más dolga, mint elvenni a saját nemének megfelelő „Ismerkedő szingli” feliratú kosarat, majd azt figyelni, hogy kik eveznek hasonló vizeken a sorok között. A többi már csak színpátia, bátorság és fellépés kérdése. 

Mielőtt bárki pánikba esne, hogy a párja, vagy a felesége potenciálisan elérhető szinglivé válna a vasárnapi húsleves hozzávalói után kutatva, azok megnyugodhatnak. Az ismerkedős kosarakat a normál kosaraktól elszeparálták, és egy jól látható táblán is figyelmeztetnek az akcióra. Ezzel simán elkerülhető, hogy valaki akarata ellenére vegyen részt a párkereső játékban.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek