Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Corona sörnek is csúnyán betett a koronavírus

default user icon
MME
Egy igen elképesztő folyamat zajlik a Corona sörgyártó cég háza táján, ugyanis valami oknál fogva rengetegen húznak párhuzamot a koronavírus és az alkoholos italgyártó terméke között. Ez természetesen az eladásaikon is durván meglátszik.

A CNN híre szerint bármennyire is hihetetlen, de vannak emberek, akik meg mernének rá esküdni, hogy a Corona sörnek kétség nélkül köze van a koronavírus terjedéséhez. Mindezt egy friss közvéleménykutatás is alátámasztja, hiszen az amerikaiak 38%-a most egy darabot sem venne ebből a sörből a járvány miatt, 14%-uk pedig azt állítja, hogy eszük ágában sem lenne nyilvános helyen Coronát rendelni.

A YouGov kutatásának eredménye azt is tisztán mutatja, hogy a vásárlók a Corona sör iránti érdeklődése az elmúlt két évben mért legalacsonyabb szintjére zuhant, ráadásul a pánikkeltés is folyamatos. Februárban rengetegen kerestek rá az interneten a „Corona sör vírus” kifejezésre, ami annyit jelent, hogy sokan abban a hitben élnek, hogy a sörben is megtalálható ez a vírus.

Most nagyon nem irigyeljük a cég vezetését, akik ugyan észrevették a brand iránt növekedő ellenszenvet, ám egyelőre semmit nem változtatnak az eddigi kommunikációjukon. Érthető, hiszen mégis miért kéne magyarázkodni egy olyan dologért, amihez az ég világon semmi közük.

Egyébként eddig 80 ezernél is több ember fertőződött meg a koronavírussal, az áldozatok száma pedig háromezer főre tehető. Ám ezuton szeretnénk mi is leszögezni, hogy ehhez a Corona sörnek az ég világon semmi köze!

NEM CSAK A BOLTOK POLCAI ÜRESEK ! AZ ONLINE BEVÁSÁRLÁSRA IS NAPOKAT KELL VÁRNI >>> 

KORONAVÍRUS: VAJON LENNE ELÉG ÉLELMISZER KARANTÉN ESETÉN? ITT A VÁLASZ! >>> 

MEGVÉD A FOKHAGYMA ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTŐ? TÉNYEK ÉS MÍTOSZOK A KORONAVÍRUSRÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss