Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A CNN lenyűgöző filmben méltatja a magyar gasztronómiát

default user icon
MME
Minden alkalommal szívmelengető érzés, amikor a világsajtó a magyarok hatalmas múltra visszatekintő kultúráját, értékeit, vagy gasztronómiáját dicséri. Nos, joggal lehetünk büszkék hazánkra most is, hiszen újra Budapest került reflektorfénybe a CNN által forgatott közel félórás műsorában.

Az világ egyik legismertebb amerikai hírcsatornájának stábját Jókuti András “Világevő” kalauzolta körbe a főváros csúcséttermeinek pazar, ám sokszor tengernyi kreativitást és munkát igénylő birodalmában. A "Lakoma Budapesten" című dokumentalista gasztrofilmben egyébként feltűnik Széll Tamás, Veres István, a Michelin-csillagos Babel séfje is, de a kizárólag magyar alapanyagokkal operáló szatmári ízvilágot fine dining csokorba kötő SALT is bemutatkozik. 

Nem csoda, hogy a CNN most a magyar fine dining világát vette célkeresztbe, hiszen az elmúlt évek hazai gasztronómiai forradalmát már nemzetközi szinten sem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy évről-évre egyre több budapesti és fővárosi étterem gyűjt be Michelin-csillagokat az elképesztő lendülettel emelkedő minőség és színvonal mellett.

A „Lakoma Budapesten” című gasztroműsort egyébként te is megnézheted akár most is, hiszen online formában is elérhető, ha IDE kattintasz. 

ÍGY SZÉPÍTI MEG AZ EGYEDÜLÁLLÓK KARÁCSONYÁT EGY ÉTTEREMTULAJDONOS 

ÍNYCSIKLANDÓ FOGÁSOK, KARÁCSONYI ÖTLETEK SZTÁRSÉFEKTŐL 

EZEKET A RECEPTEKET KERESTÉTEK 2019-BEN A LEGTÖBBEN

Ezek is érdekelhetnek

Friss