Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 7 legjobb ehető karácsonyi dekor

default user icon
MME
Ha idén saját kezűleg készítenéd a karácsonyi dekoráció egy részét, válaszd az ehető változatokat. Mindenki imádni fogja az ehető adventi kalendáriumot és koszorút, az asztaldíszt és a karácsonyfadíszt.

Az adventi időszakban mindenki lázasan készíti vagy vásárolja a karácsonyi dekorációkat, az adventi koszorúkat, az adventi naptárakat. Hamarosan pedig eljön a karácsonyi asztaldíszek és a karácsonyfadíszek ideje is.

Mi lenne, ha idén minden dekoráció ehető lenne? Így amellett, hogy mutatós lesz a végeredmény, alkalomadtán még nassolhatsz is belőlük. Nem mellesleg az ünnepeket után a szemétbe sem kerül egyetlen morzsa sem. Ráadásul egy szép karácsonyi koszorú, ehető adventi naptár, habcsók vagy házi készítésű szaloncukor még karácsonyi ajándéknak is kiváló.

Készítsd el idén valamennyit, hiszen egy házi készítésű finomságba beleteszi szívét-lelkét az ember, így garantáltan szebbé varázsolja az ünnepet.

A Mindmegette csapata most összegyűjtötte a legmutatósabb ehető dekorokat, amelyeket mindenképpen érdemes elkészíteni az ünnepi időszakban.

Örömteli sütést, főzést, karácsonyi készülődést kívánunk mindenkinek!

SZÓDABIKARBÓNÁS KARÁCSONYFADÍSZ >>> 

EHETŐ ADVENTI KOSZORÚ >>> 

EHETŐ ADVENTI NAPTÁR VAJAS KEKSZBŐL >>> 

HABKARIKA >>> 

MÁLNÁS KONZUM SZALONCUKOR >>> 

FAHÉJAS CSILLAG >>> 

MOGYORÓKRÉMES FONOTT KOSZORÚ >>> 

Még több karácsonyi recept >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss