Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 3 legjobb vega húsvéti menü

default user icon
MME
Húsvéti menü hús nélkül? Igen! Ráadásul olyan mennyei vegetáriánus menüsorokat állítottunk össze, hogy még a húsimádó vendégek is repetázni fognak belőle. Érdemes őket kipróbálni!

A legtöbb család húsvéti menüjében sonkaleves vagy valamilyen krémleves szerepel. Ha húsmentes előételt szeretnél készíteni, ez utóbbiból kedvedre válogathatsz. Az olyan tavaszi, szezonális finomságokból készült krémlevesekkel, mint a medvehagyma, az újhagyma vagy a spárga, garantáltan nem lőhetsz mellé!

A húsvéti asztal egyik legnépszerűbb fogása a főtt sonka, amit általában foszlós kaláccsal, főtt tojással és tormával fogyasztanak. Ha vega fogásra vágysz, akkor a sonkát egészen egyszerűen elhagyhatod, és még több izgalmas kencét, salátát készíthetsz helyette. De a tojást vagy a friss, tavaszi zöldségeket akár egytálételek és tésztaételek készítéséhez is felhasználhatod!

VEGETÁRIÁNUS HÚSVÉTI MENÜSOROK

Válogatásunkban három zseniális húsvéti menüt állítottunk össze húsmentes változatban. Nem mellesleg ezek a fogások legalább olyan finomak, mint a hagyományos, hússal készült ünnepi ételek. Érdemes őket kipróbálni, nagyon jó szívvel ajánljuk valamennyit!

#1 Húsvéti vega menü

TEJSZÍNES MEDVEHAGYMA-KRÉMLEVES>>>

TOJÁSOS NOKEDLI ECETES SALÁTÁVAL>>>

RÉPATORTASZELET MASCARPONÉS KRÉMMEL>>>

#2 Vega húsvéti menü

SOKHAGYMÁS BURGONYAKRÉMLEVES>>>

ZÖLD SPÁRGÁS SPAGETTI MEDVEHAGYMAPESTÓVAL>>>

MANDULÁS HÚSVÉTI KUGLÓF>>>

#3 vegetáriánus húsvéti menü

A LEGFINOMABB SPÁRGAKRÉMLEVES>>>

BROKKOLIS RAKOTT KRUMPLI SÁRGARÉPÁVAL>>>

MÁGLYARAKÁS HÚSVÉTI KALÁCSBÓL>>>

MÉG TÖBB VEGETÁRIÁNUS FOGÁST ITT TALÁLSZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss