Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillpartira készülsz? Ezt a 3 könyvet mindenképp szerezd be!

Bár mindenkinek megvannak a saját, jól bevált grillreceptjei, azért nem árt néha frissíteni a repertoáron. A következő 3 könyvben biztosan találsz olyat, amit az állandó, "kertisütögetős" menüre felvehetsz!
Tárcsás finomságok

Örök homály fedi, kinek és mikor jutott eszébe, hogy az eredetileg a mezőgazdaságban használt öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben divatossá vált sütőtárcsán egyszerre lehet sütni és párolni, hiszen a sülő hús belemártogatható a felület közepén összegyűlő zsiradékba. Sőregi Éva és Niksz Gyula könyvének segítségével  nemcsak szelet húsokat, halat és zöldséget készíthetsz tárcsán, hanem lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is.
(2300 Ft, Szalay Könyvkiadó)

A tetovált séf – Grill és BBQ télen-nyáron

Aligha létezik finomabb, mint a rácson, nyárson és egyéb alkalmatosságokon sütött étel, amelyet biztos, hogy nem magányosan, hanem kellemes társaságban fogyasztunk el egy-egy meleg nyári estén. Serényi Zsolt, a televíziós műsoraival és internetes oldalával ismertté vált tetovált séf bevallottan grill- és barbecue-függő. Mindent megtudhatsz a könyvéből a szabadtéri sütés-főzésről, valamint a grill és a BBQ között különbségről. Izzítsd a grilledet, és próbáld ki a recepteket!
(4980 Ft, Central Médiacsoport)

Sütés-főzés szabadtűzön

A népszerű „Tűzrőlpattant receptek” sorozat e kiadványában több mint 100 tartalmas és ízletes étel receptjét találod Toró Elza válogatásában. Érdemes tanulmányoznod a gyűjteményt, ha szeretsz a kertben vagy túrázáskor a szabadban sütögetni, mert megtanulhatod, hogyan készíts különféle húsokat, halakat, zöldségeket és gyümölcsöket grillen, nyárson, mogyorófavesszőn, tárcsán és bográcsban.
(799 Ft, Csengőkert Kiadó)

MÉG TÖBB GRILL RECEPT és praktika A MINDMEGETTE RECEPTTÁRBAN! >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss