Ez a szép, tiszta karamell titka, egyetlen összetevő teszi tökéletessé az égetett cukrot

Dr. Farkasinszki Ildikó vagyok, vagy ahogyan egy időben sokan ismerhettetek, Ide Süss! Ildikó. Voltam (vagyok) már sok minden, jogász, humán vezető, coach, nagyi, de egyre inkább cukrász, vagy ahogyan egy kedves ismerősöm nemrégiben találóan fogalmazott: süticoach. Imádok sütni-főzni és ez a hobbi szép lassan a hivatásommá vált.
Megnézem a Maestrótsüticoach
ázsiai konyha nagykövete
gyerekbarát ízek mestere
gasztronómiai szakember
gasztronómiai újságíró és dzsindzsász
online újságíró-szerkesztő
Fedezd fel a Mindmegette legizgalmasabb turpisságait! Böngéssz kedvedre bravúros gyűjteményünkben, amelyeket az évek során ti, kedves olvasók alkottatok meg szívvel-lélekkel. Ha neked is van egy jó turpid, ne habozz, oszd meg velünk, így te is részese leszel ennek a remek közösségnek.
A főtt tészta nem áll össze, ha kiszedés előtt egy pohár hideg vizet öntünk a főzőléhez.
Ha a rántott hús panírozásánál marad tojás, liszt és búzadara, öntsük össze, és evőkanállal vagy fagylaltos kanállal adagoljuk a forró olajba. Süssük aranybarnára, így piskóta állagú gombócokat kapunk, amit köretként is tálalhatunk.
A felszeletelt padlizsánra tegyél citromlevet és sót. Harminc percig hagyd állni. Puha és omlós lesz.
A karfiolt meleg vízben, áztatva mossuk, mert apró bogarak megbújhatnak benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.