A virsliről manapság sokszor már csak valamilyen gyenge minőségű, ipari maradékból előállított kolbászféleség jut eszünkbe. Pedig egy jó minőségű, magas hústartalmú virsli sokféle ételben megállja a helyét.
Az igazi virslikre még mindig a magas hústartalom jellemző, de sok esetben a különféle felhasználásra nem került húsok, belsőségek feldolgozásával készül a virsli. Virsli vásárlásakor minden esetben ajánlott elolvasni a termék összetételét.
A jó virsli bélbe töltött, roppanós, harapható, de nem darabos. A virslit nem főzni kell, csupán melegíteni 2-3 percig, így az íze és az állaga is megmarad.
Íme 9 szuper virslis fogás, mely nem terheli meg a pénztárcánkat, ám a gyomorunkat alaposan megtölti.
KELKÁPOSZTA-FŐZELÉK SÜLT VIRSLIVEL >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI ROPPANÓS VIRSLIVEL >>>
VIRSLIPÖRKÖLT ZÖLDBORSÓVAL >>>
TEJFÖLÖS KRUMPLILEVES VIRSLIVEL >>>
PARADICSOMOS-VIRSLIS SPAGETTI >>>
VIRSLIS FONAT >>>
FRANKFURTI LEVES, AHOGY ANYUKÁMTÓL TANULTAM >>>
VIRSLIS LENCSESALÁTA >>>
PÓRÉHAGYMÁS BURGONYAKRÉMLEVES VIRSLIVEL >>>
Borítókép: Mindmegette