Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 húsos palacsinta: bakonyi, hortobágyi, rakott

default user icon
MME
A palacsintát mindenki szereti, főleg az édes változatot. Ám nemcsak desszertként, hanem főételként is megállja a helyét a palacsinta. Hússal töltve laktató fogásokat készíthetünk belőle. A hortobágyi, erdélyi, vagy a bakonyi palacsinta hétvégi ebédnek is kitűnő választás.

HÚSOS PALACSINTATORTA >>>

HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA SAJTTAL >>>

BAKONYI PALACSINTA >>>

DARÁLT HÚSSAL TÖLTÖTT PALACSINTA >>>

HORTOBÁGYI PALACSINTA DARÁLT PULYKAHÚSBÓL >>>

PALACSINTATORTA HÚSOS-ZÖLDSÉGES TÖLTELÉKKEL >>>

HORTOBÁGYI PALACSINTA TORTA >>>

CSIRKEMÁJJAL TÖLTÖTT RÁNTOTT PALACSINTA >>>

ERDÉLYI HÚSOS RAKOTT PALACSINTA >>>

9 ZSENIÁLIS SÓS PALACSINTA: HORTOBÁGYI, TÖLTÖTT, RÁNTOTT ÉS RAKOTT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss