Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8 trükk, egy rémisztő Halloween bulihoz

default user icon
MME
Szellemek, denevérek, kukacok... ezek bizony mind megjelenhetnek a Halloween-i buli dekorációjában, de még a pizzán és a koktélban is. Adunk néhány szuper tippet, mielőtt bevásárolnál erre a rémisztő bulira.

 1. Sütőtökös dekoráció máshogyan!

Unod már, hogy mindig kifaragjátok a boltban megvásárolt hatalmas tököt? Erre is van egy tippünk! Különböző arany és fekete spray-k segítségével dekoráljátok ki a Halloween-i sütőtököket, és ezeket rakjátok ki az ajtó elé, vagy a kertbe!

Minden évben nagyon divatosak a fekete alapon, néhány helyen narancssárgára hagyott mintás tökök is. Sablonnal egyszerűen letakarod a motívumot, a többit pedig fekete festékkel lefested.

2. Készíts bólét Halloweenra és tálald stílusosan!

Faragd ki a tököt, majd most ki jó alaposan! Egy almás-sütőtökös puncs, vagy bólé feldobja a házibulit, és még mosogatni sem kell!

3. Süti, amire Drakula is büszke lenne

Ha Halloween, akkor denevérek és sütőtök! Párosítsd össze ezt a két különlegességet egy süteményben! Ehhez mutatunk is egy puha, omlós sütőtökös amerikai keksz receptet, amiből ( a csokit kihagyva) akár denevéreket is formázhatsz. Díszítésnek használj fekete ételfestéket, cukormázat, vagy marcipánt.

4. Ezek a habcsókok szellemesek

Tojásfehérje, porcukor és némi fekete ételfesték. Erre, na meg persze óriási türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy elkészítsd ezeket az igazán különleges, Halloween-i habcsókokat. Figyelj rá, hogy a tojáshab elég kemény legyen, mert így tudsz magas, szellemeket készíteni belőle!

5. Szörnyen jó szendvicsek

Kápráztasd el a gyerekeket, ezekkel a szörnyes szendvicsekkel. A fogakhoz használj szeletelt sajtot, a nyelvet kialakíthatod uborkából, a szemeket olívabogyóból, míg a szájhoz pritaminpaprikát, és a paprikás szalámit javaslunk.

6. 10 perc és jönnek a vendégek? Segítünk

Előfordul, hogy bármennyire alaposan is tervezünk meg mindent, megcsúszunk. Ilyenkor jól jönnek a gyorsan elkészíthető partifalatok. Ehhez két csomag leveles tésztára, virslire, borsra, mustárral, ketchupra lesz szükséged. Készíts ezekből kissé vicces, Halloween-i figurákat. Süsd őket addig, amíg a tészta meg nem pirul.

7. Halloween-pizza

Kicsit talán furcsa lehet első ránézésre ez a szellemes Halloween-pizza, de a vöröslő szalámi, és a nagy pacákban megolvadó bivalymozzarella, rajta apró csoki chipsszel, garantáltan a buli kedvence lesz.

8. A kukacoskodó koktél

"Ez undi!" - ha ezt hallod a vendégektől, amikor felszolgálod ezt a zöld Halloween-i felest, amiből gumicukor giliszták lógnak ki, akkor elérted a célod, hiszen erről szól a Halloween. A legmutatósabb, ha a Zöld ördög koktélt készíted el, ehhez pedig nem kell más, mint: narancslé, barack pálink és Blue Curacao likőr.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss