Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8 sztár elárulta, milyen bizarr fogyókúrás trükkre esküszik

default user icon
MME
Van, aki jégkockát szopogat, van, aki 10 napon keresztül semmit sem eszik, és olyan is, aki csupán levegővel táplálkozik. Te kipróbálnád valamelyiket?

 1. Heidi Klum

A szupermodell a vörös szőnyeges események előtt mindig enged magának egy forró fürdőt, amit tele szór keserűsóval (vagyis magnézium-szulfáttal). A természetes csodaszer ugyanis Heidi szerint csökkenti a puffadást és kivonja a felesleges folyadékot a testéből. Sőt, állítólag enyhíti a migrént, segíti a nyugodt alvást és a toxinokat is kiűzi a szervezetből.

2. Renée Zellweger

A színésznő bevált trükkje, hogy jégkockákat eszik, ha gyorsan le szeretne dobni néhány kilót egy szerep kedvéért. A jég emésztéséhez ugyanis a szervezetnek megfelelő hőmérsékletre kell melegíteni a fagyott vizet, amihez plusz energiára van szükség, így felpörög az anyagcsere és több kalória ég el. „Amíg olyan érzésem van, mintha ennék, addig egészen elviselhető” - mondta Renée a diétáról.

3. Victoria Beckham

A divatdiktátorra felszaladt néhány kiló az első terhessége után, ezért az úgynevezett öt kezes diétát kezdte el követni. Ez azt jelenti, hogy egy nap ötször evett fehérjében gazdag ételeket - például lazacot vagy tojást -, a fogások pedig mindössze tenyérnyi méretűek (!) lehettek.

4. Beyoncé

Az énekesnő Dreamgirls című film kedvéért kezdte el a limonádé-diétát, melynek segítségével 10 nap alatt 9 kilót fogyott. A lényege, hogy 10 napon keresztül csak limonádét szabad fogyasztanod naponta hatszor. Az elixír pedig csak vízből, citromléből, juharszirupból és cayenne borsból állhat. Te bevállalnád?

5. Miranda Kerr

A modell a kókuszolajra esküszik. Minden egyes nap megeszik egy evőkanál finomítatlan kókuszolajat, hogy felgyorsítsa az emésztését és elkerülje a puffadást.

6. Reese Witherspoon

A színésznő bevállalta, hogy bébiételt eszik a karcsú derék érdekében. A baba kaják ugyanis nagyon alacsony kalóriatartalmúak, így ha a „rendes ételek” helyett csak ezt eszed, állítólag rengeteg felesleget ledobhatsz magadról.

7. Meghan Fox

A színésznő állítólag minden reggel egy feles pohárnyi almaecettel indítja a napot. Ez ugyanis durván beindítja az anyagcserét. 

8. Madonna

Az énekesnő állítólag nagy híve a levegő diétának, ami azt jelenti, hogy a tányérra szedett ételt nem eszi meg, csupán belélegzi. Ez azért elég bizarrul hangzik, nem? 

4 EXTRÉM FOGYÓKÚRA, AMIT SOHA NE PRÓBÁLJ KI!>>> 

EZÉRT VOLT 55 CM SISI DEREKA: BIZARR FOGYÓKÚRÁS MÓDSZEREK A MÚLTBÓL>>> 

3 KILÓ MÍNUSZ EGY HÉT ALATT, EGÉSZSÉGESEN: ITT A GI-DIÉTA!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss