Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

75 kilós malaccal él együtt budapesti otthonában Zsanna

default user icon
MME
Nem mindennapi házikedvencet nevel otthonában egy budapesti hölgy. Zsanna ugyanis egy hatalmasra hízott törpemalaccal él együtt.

Régi vágya volt Szarkiszyan Zsannának, hogy legyen egy saját törpemalaca, melyet végül születésnapjára meg is kapott az azóta elhunyt férjétől. A malac szerelem volt első látására, ám amikor Zsannáék elhozták az állatot az udvarból, a malacka akkor még csak négy kilót nyomott. Jordi azonban sokat hízott az elmúlt években és most már 75 kg-ot mutat alatta a mérleg.

Jordi a híres kosarasról, Michael Jordanről kapta a nevét, ugyanis a malac egy időben szinte csak az Air Jordan márkájú cipőket rágcsálta meg. Jordi azonban hamar megszokta budapesti otthonát és rövid idő alatt szobatiszta lett, sőt bejárása is volt gazdája ágyába.

"Három hónapig együtt aludtunk, a férjem viccelődött is, hogy elveszítette a feleségét. A picike nagyon sírt ha nem voltam a közelében, anyahiánya volt. Malacka egy nagyon-nagyon tökéletes baba. Ez az én gyermekem, ez az én mindenem" – mesélte a Ripostnak Zsanna, aki azt is elárulta, hogy egy időben sokat séltáltak a malaccal az utcán, de ma már nem mozdulnak ki a lakásból.

A szomszédokat nem nagyon zavarja a törpemalac, aki már hat éve él a hatodik kerületi társasház egyik lakásában.

Borítókép: Ripost/Bánkúti Sándor

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss