Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 rakott étel, ami a sok tejföltől lesz szaftos

default user icon
MME
Tejföl nélkül elképzelhetetlen a magyar konyha, hiszen használjuk levesekhez, főételekhez, de még desszertekhez is. A rakott ételekhez is elengedhetetlen, hiszen a tejföltől lesznek szaftosak és krémesek. Íme 7 tejfölös rakottas, amit imádunk.

A tejföl központi szerepet tölt be a magyar konyhában: számos ételünk fontos összetevője, szinte mindenhez kell, hiszen levesek, főzelékek, húsos ételek, tészták, köretek, saláták, sok desszert receptjében is megtaláljuk, de még magában is szívesen fogyasztjuk kenyérrel. Tejföl mindig legyen otthon!

Szinte lehetetlen elképzelni az életünket nélküle. Elhagyhatatlan egy jó bablevesből vagy a lángosról, a főzelékeink nagy részét tejföllel lágyítjuk, de az uborkasaláta is szomorú nélküle. Levestől desszertig rengeteg tejfölös étel boldogítja napjainkat. A rakott ételeinket is a tejföl krémesíti, a rakott krumpli és a sztrapacska is csak tejföllel az igazi. Íme 7 szuper tejfölös egytálétel, amit imádni fog a család.

KRUMPLIS RAKOTT CSIRKE >>> 

JUHTÚRÓS SZTRAPACSKA >>> 

RAKOTT KRUMPLI SÜLT KOLBÁSSZAL >>> 

DARÁLT HÚSOS RAKOTT KARFIOL>>> 

HÚSOS RAKOTT BROKKOLI >>> 

KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA >>> 

tEJFÖLÖS-ZÖLDSÉGES TARJASZELET >>> 

 

Még több rakottas recept >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss