Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 sztár, akiről nem gondoltad volna, hogy tud főzni

default user icon
MME
Talán azt gondolnád, hogy mit keres a konyhában egy Oscar-díjas színésznő, vagy egy világhírű énekes, vagy egy népszerű sorozat sztár, de a hírességek is ugyanolyan hétköznapi emberek, mint mi. Megengedhetnék maguknak, hogy minden nap Michelin-csillagos étterembe járjanak, vagy saját szakács is főzhetne rájuk, de vannak, akik tudnak és imádnak is főzni.

Julia Roberts

Az Oscar-díjas színésznő gyerekei szerint édesanyjuk annyira jól főz, hogy éttermet kellene nyitnia. Julia Roberts többször is nyilatkozott arról, hogy szeret főzni és jó szakácsnak tartja magát. A gyerekeinek gyakran készít halételeket, vagy kelbimbót brüsszeli módra. Robert szakácskönyvet még nem adott ki, de több receptje is megtalálható az interneten.

Snoop Dogg

Talán a rapper szégyenben is maradna, ha nem tudna főzni, hiszen nagyon jó barátja Amerika egyik leghíresebb tévés séfje, Martha Stewart, akivel közös főzőshow-juk is volt. A rapper olyanannyira imád főzni, hogy receptjeiből szakácskönyvet ad ki.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja édesanyjától tanult főzni. Longoria nyolc évig dolgozott Wendy's  gyorsétteremben. Jelenleg több étteremben is résztulajdonos. A színésznő imádja a családi és baráti főzéseket, kedvence a csípős csirkés tortilla leves. Longoria régen túl van már a szakácskönyv kiadáson is. Évekkel ezelőtt jelent meg az Eva's kitchen című könyv.

Chrissy Teigen

Egy szupermodell is lehet konyhatündér. Az énekes John Legend feleségét a főzés teljesen kikapcsolja, megnyugtatja. Gyakran készít sült csirkeszárnyat, ami férje kedvence. Teigen több szakácskönyvet is kiadott már. 

Michael Bublé

A kanadai énekes is nagyon szeret főzni. Talán kevesen tudják róla, de tizenévesen szakácsként dolgozott egy hajón. Bublé felesége argentin-olasz származású, az anyósától pedig sok olasz receptet tanul. Gyakran készítenek gnocchit, de imádja a rozmaringos fokhagymás csirke szárnyat és spárga rizottót.

Lady Gaga

Az olasz családból származó Lady Gaga édesapjának New Yorkban volt étterme és szakácskönyvet is adott ki. Talán nem kérdés, hogy Gaga kitől örökölte a főzés szeretetét. Az énekesnő Instagram posztjai között is feltűnik olykor egy-két ételfotó, de arról is írt, hogy egy rákban elhunyt barátja mennyire inspirálta a főzésben. Gaga főzőtudását Bradley Copper is megcsodálhatta. A színész már evett a híres Gaga-tésztából.

Alicia Silverstone

Az amerikai színésznő órákat képes eltölteni a konyhában. Silverstone vegán, semmilyen állati eredetű terméket nem eszik és a cukrot is mellőzi az étrendjéből. Saját receptjeiből könyvet is adott ki.

8 VILÁGSZTÁR ELÁRULTA, MI A KEDVENC ÉTELE >>> 

OTTHON TÖBBNYIRE A NŐK FŐZNEK, A TÉVÉBEN MÉGIS FÉRFIAK A SZTÁRSZAKÁCSOK >>> 

14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA HOGY ÉTTERME VAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss