A nap utolsó étkezése sok családban tölt be fontos szerepet, hiszen általában ilyenkor van otthon mindenki, és ekkor jut idő leülni és közösen étkezni. Közben átbeszéljük az aznapi eseményeket vagy a következő napok teeindőit. Egy ilyen családi eseményhez pedig finom vacsora dukál. A változatosság kedvéért olykor azok a fogások is az asztalra kerülhetnek, melyeket többnyire más formában szoktunk meg. Ilyen a palacsinta is, amit elsősorban desszertként, édesen fogyasztunk, pedig az alábbi receptek bizonyítják, hogy önállóan, vacsorára is tökéletes választás!
SPENÓTOS PALACSINTA TEJFÖLLEL TÖLTVE>>>
A LEGFINOMABB HORTOBÁGYI PALACSINTA>>>
SONKÁS-SAJTOS RAKOTT PALACSINTA, AHOGY VÁRKONYI ATTILA KÉSZÍTI>>>
BAKONYI PALACSINTA>>>
CACHAPA, VENEZUELA JELLEGZETES PALACSINTÁJA>>>
CSIRKEHÚSSAL TÖLTÖTT PALACSINTA KAPROS-SAJTOS TEJFÖLLEL>>>
RÁNTOTT PALACSINTA DARÁLT HÚSSAL TÖLTVE>>>
MÉG TÖBB PALACSINTA RECEPT A MINDMEGETTÉN >>>
Borítókép: Mindmegette