Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 nap múlva esküvő - Ezt eszi majd a násznép II. Erzsébet unokájának lagziján

default user icon
MME
Idén már a második királyi esküvőre készülnek a brit uralkodói családban. Harry herceg után, II. Erzsébet másik unokája, Eugénia hercegnő is házasságra készül. András herceg lánya, október 12-én áll oltár elé, és néhány magazin már közzétette azoknak az ételeknek a listáját, amit felszolgálnak majd az egyik legtöbb jótékonysági eseményi résztvevő hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjén.

A The Sun beszámolója szerint a legesélyesebb, hogy Eugénia esküvőjének az egyik beszállítója a Petersham Nursery lesz. Körbenézve a cég oldalán, igazán káprázatos süteményeket és főételeket találhatunk. A hely előnyben részesíti az olaszos ízvilágot, és rengeteg saláta, valamint egészségesebb étel található a menüjükön. Az őszi szezon náluk is érződik, mert jelenleg számos gombás és fügés finomságot lehet rendelni. Desszertekből az ismét népszerű „kosárkák” vannak többségben. Bár a cég saját kertet és épületet alakított ki az esküvőkre, nem kizárt, hogy a királynő unokájának kérésére a palotáig viszik a násznép ennivalóját.


Eugénia és vőlegénye 850 embert invitált meg az esküvőre, és azt követő fogadásra. Így a Brides magazin szerint a költségeik bizony sokkal magasabbak lesznek, mint Harry és Meghan esetében. Ugyanez a lap azt is kiderítette, hogy a jegyespár inkább a tradicionális ételeket kért a fogadásra. Egy megkérdezett esküvőszervező szerint, a szerelmesek csak az ételekre 53 millió forintnak megfelelő dollárt költenek majd.


Hasonlóan Vilmos és Katalin, valamint Harry és Meghan esküvőjéhez, Eugénia is több fogadással készül. A ceremónia után, lesz egy formálisabb ebéd, amit vélhetőleg vagy a királynő, vagy Eugénia édesapja, András herceg nyit majd meg. Este pedig egy lazább buliba hivatalos a násznép, ahol büféasztalok, koktélok, Bloody Mary és a hercegnő kedvence, vattacukor is lesz majd.

70 ÉVE MENT FÉRJHEZ II. ERZSÉBET! ÚJRA ELKÉSZÍTETTÉK A 230 KILÓS ESKÜVŐI TORTÁJÁT >>>

KATALIN HERCEGNÉ ELÁRULTA, MI SAROLTA KEDVENC ÉTELE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss