Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 cukkinifasírt, amiből a húsimádók is repetáznak

default user icon
MME
A cukkini rengetegféleképpen felhasználható, de fasírtként kétségtelenül az egyik legfinomabb. Készítheted sajtosan, szezámmagosan, vagy rizzsel, fogyaszthatod köretként, főzelékhez, salátához, mártogatóssal, de önmagában is isteni finom. Nálad melyik a kedvenc?

A cukkini vitathatatlanul a nyár favoritja: semleges íze miatt számtalan úton-módon felhasználható, lédús, roppanós, gyorsan elkészíthető, olcsó, kalóriaszegény és egészséges.

Az egyik legjobb verziója szerintünk az, ha lereszeljük, ezzel-azzal összekeverjük, esetleg panírozzuk és kisütjük - és már kész is a villámgyors, nyári vacsora, a cukkinifasírt. Most erre hoztunk néhány isteni, kipróbált receptet!

CUKKINIFASÍRT >>> 

 SAJTOS CUKKINIFASÍRT >>> 

SZEZÁMMAGOS CUKKINIFASÍRT (PALEO RECEPT) >>> 

CUKKINIFASÍRT (VEGÁN) >>> 

SAJTOS-KAPROS CUKKINIFASÍRT >>> 

CUKKINIFASÍRT POFONEGYSZERŰEN >>> 

CUKKINIFASÍRT SAJTOSAN, SZEZÁMMAGOSAN >>> 

További cukkinis recepteket itt találsz! >>> 

Ezek is érdekelhetnek