Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 tuti hamburgerező Budapesten, amit kár lenne kihagynod

Ennél egy jó hamburgert, ami nem egy gyorsétteremben, tucat számra készül, de nem tudod, hogy hol? Segítünk, összegyűjtöttük neked Budapest 7 olyan hamburgerezőjét, ahová érdemes betérned egy jó szaftos hambira. Neked már csak választanod kell!

Bamba marha

Az első éttermük még 2015-ben nyílt, azóta már négy helyen is megtalálhatóak Budapest központjában. Idén pedig a Big 7 Travels nemzetközi portál Európa 5. legjobb hamburgerezőjének választotta a helyet, az elismerés magáért beszél. A Bamba marha  éttermek alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok.  Minden hónapban kitalálnak egy új különleges kreációt is, amit csak a hónap ajánlataként tudsz megkóstolni.

Burger house

A Burger house első egysége még 2011-ben nyitott, azóta már hat helyen is megtalálhatóak Budapesten Káposztásmegyertől a Nyugati pályaudvaron át Sashalomig. Természetesen a különböző fesztiválokat sem hagyják ki, amikre általában az alkalomhoz illő különleges kreációkkal is készülnek. Több díjat is nyertek díjazott street food egység és a legjobb burger kategóriában. Náluk az íz orgia garantált!

Pesti Burger és Bár

A Pesti Burger és Bár  gyakori vendég a különböző netes hamburgerezős toplistákon. A miénkről sem hiányozhat, mert kiemelkedően magas minőségű alapanyagokból készítik el a burgereket, nagy professzionalistással. A gourmet hamburgerek médium sütéssell készülnek és újragondolt hamburgerek között is válogathatsz a Tűzoltó utcai helyen, ahová érdemes előre asztalt foglalni.

Baltazár Budapest

Nem egy klasszikus hamburgerező, de a Baltazár étteremben házilag darálják a húst, amiből mennyei burgereket (is) készítenek. Rendelhető különleges kéksajtos burger shiitake gombával, de a juharszirupos baconnel és érlelt cheddar sajttal készült baltazár burgert is érdemes megkóstolni. Akármennyiket is választod, egészen biztos, hogy nem fogsz csalódni.

W35 Burger

A W35-ben hisznek a kiváló alapanyagban, és a gondosan elkészített ételben. Olyan kézműves hamburgereket készítenek, ahol a marha bontásától, a daráláson át a sütésen keresztül a tálalásig végig kísérik a folyamatot, és ezért nagyon magas minőséget tudnak garantálni. Tudják, hogy jó, amit csinálnak, ezért még azt is vállalják, hogyha nem ízlik a burger, akkor nem kell kifizetned.

Magic Burger

A 9 esztendős Magic Burger Magyarország egyik legrégebbi és leginnovatívabb hamburgeres vállalkozása. Mindig a trendeknek megfelelő fejlesztésekkel, az új irányzatok követésével várja a vendégeit, komoly hangsúlyt fektetve a növényi alapú étkezésre. Nem véletlenül rendelkezik nagy rajongóbázissal, ha már ismered, biztos te is szereted, ha pedig még nem jártál ott, megéri kipróbálnod!

Zing Burger

A Zing Burger  hálózat maga dolgozza fel a magas minőségű alapanyagokat, szigorú kontroll alatt. A burgereiket pedig úgy állítják össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt. 2013-mas megnyitása óta folyamatosan bővül és mára már 8 helyen megtalálható Budapesten, sőt az ország más városaiban is.

A SZAFTOS HAMBURGERHÚS 5 TITKA >>>

HAMBURGERZSEMLE HÁZILAG - AHOGY MÉG BIZTOSAN NEM PRÓBÁLTAD! >>>

IMÁDOD A HAMBURGER? ÍGY LESZ TÖKÉLETES, HA OTTHON KÉSZÍTED! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss