Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

67 kilót fogyott a nő, hogy férje át tudja vinni házuk küszöbén

default user icon
MME
Steph és John Gill már 18 éve házasok, ám csak néhány héttel ezelőtt pótolták esküvőjük egyik fontos részletét, ami akkor kimaradt; a férj feleségét az ölébe kapva lépte át otthonuk küszöbét. Mint kiderült, Steph régi vágya volt ez, ám házasságkötésük napján erre nem volt lehetőségük súlyából kifolyólag.

A nő frigyük napján egészen pontosan 114 kilót nyomott, ezrét újdonsült férje akkor nem tudta ölbe kapni az arát. Hogy miért? Hát azért, mert egyszerűen nem bírta el. Steph akkor nem tett le álmáról, ezért komoly életmódváltásba kezdett. Nem volt egyszerű belevágni a fogyásba, ugyanis a nő döntése pillanatában már 130 kilós volt.

Eleinte a diéták és a sport nem hozta meg a kellő eredményt, ezért részben orvosi segítséget is igénybe kellett vennie, hogy elérje mai, 63 kilós alakját.

A gyomorgyűrű-műtét után a sportnak és az életmódváltásnak köszönhetően most megközelítőleg feleannyit nyom, mint korábban. A nő azóta a futás megszállottja, több futóversenyről is éremmel a kezében tért haza.

A nagy fogyás után már nem volt kérdéses, hogy a 18 évvel ezelőtt kimaradt pillanatot pótolják házassági évfordulójuk napján, így a kétgyerekes anyuka egyik legnagyobb vágya vált valóra. Férje végre gond nélkül kapta fel az ajtóban, hogy átemelje a küszöbön Steph-et.

FIT PERCEK DÓRIVAL - 45. RÉSZ: PILATES 22 PERCBEN >>> 

8 TIPP, HOGY HÉTVÉGÉN SE SZAKÍTSD MEG A DIÉTÁD! >>> 

KARANTÉNKILÓKAT HOZOTT A BEZÁRTSÁG: ÍGY HÍZOTT A MAGYAR A JÁRVÁNY ALATT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss