Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 tipp fogyáshoz sztároktól, akik több mint 15 kilót adtak le

default user icon
MME
Bizony, még a legnagyobb világsztárokkal is megesik, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben, és diétázni kezdenek. Ha te is fogyni szeretnél, érdemes megfogadnod az ő tanácsaikat!

1. Jennifer Hudson

Az énekesnő több mint 35 kilótól szabadult meg, és 8 éven keresztül tartotta is a súlyát. „Ha egy szigorú diétát követsz, ami előírja, hogy nem ehetsz szénhidrátot, vagy ezt, vagy azt, a tested nem fog úgy működni, ahogyan kéne” - mondta egy talk show-ban. „Most már tudom, hogy bármit megehetek, amit akarok, mégis tudom tartani a súlyomat. Az egész csak a megfelelő adagokon múlik."

2. CHARLIZE THERON

Charlize Theron több mint 20 kilót szedett fel Pszichoanyu című filmje kedvéért. Amikor azonban az idősebbik gyereke megkérdezte tőle, hogy mi történt a testével, tudta, hogy le kell adnia a pluszkilókat - de arra nem számított, hogy ez hónapokig fog tartani. „A tested teljesen máshogy működik 27 évesen, mint 43 évesen" - mondta az ET magazinnak. 

3. Melissa McCarthy

Amikor a színésznő A kém című filmje miatt edzeni kezdett, és sokkal több pluszkilót adott le, mint amire számított. A Life & Style magazinnak ezt mondta a 25 kilós fogyásáról: „Azt hiszem, van valami felszabadító és megnyugtató érzés az edzésekben, és a legbizarrabb az, hogy műsödik is."

4. Adele

Az énekesnő a sirtfood diéta segítségével fogyott le, valamint két káros szokásától is megszabadult a cél érdekében: letette a cigit és a napi egy pohár borról is lemondott. „Egy kicsit megerőltettem magam a turném miatt. Fogytam egy kicsit" - de ennél többet nem árult el az amerikai Vogue-nak.

5. Lady Gaga

Az énekesnő a jógára esküszik, ha fogyókúrázásról van szó. „Minden nap edzenem kell, és ha másnapos vagyok, akkor másnaposan is edzek" - mondta a SiriusXM Radionak. „Az egész arról szól, hogy inspiráljon a gyakorlat."

6. Blake Lively

Amikor Blake a második gyermekét várta, több mint 27 kilót hízott. Azonban személyi edzője, Don Saladino segítségével villámgyorsan sikerült megszabadulnia a pluszkilóktól. „A kulcs a következetesség és a rugalmasság. Heti 4-5 napot mindig sportolt. Általában napi egy órát edzettünk, de voltak olyan napok, amikor csak 20-30 percet, mert a gyerekei miatt nem volt sok szabadideje" - mondta Don az E! News-nak.

4 MÍTOSZ A FOGYÓKÚRÁRÓL, AMI VALÓJÁBAN NEM IGAZ>>> 

8 ÉTEL ÉS ITAL, AMI KINYÍRJA A FOGYÓKÚRÁDAT>>> 

5 APRÓ DE HATÉKONY FOGYITRÜKK A KARCSÚSÁGÉRT>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss