Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 szuper tipp, amivel rengeteget spórolhatsz a Lidl-ben

Napjainkban egyre többen keresik az olcsóbb, de jó minőségű saját márkás termékeket legyen szó tejtermékekről, friss húsokról vagy akár nassolnivalókról. Válaszd a Lidl saját márkás termékeit, így nemcsak kiváló minőséget kapsz, de jóval kedvezőbben áron jutsz hozzá.

Mindent a Lidl-ből!

A Lidl saját márkás termékei kifejezetten a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak a Lidl üzletekben kerülnek forgalomba. Mindegyik termékcsalád esetében megtalálhatóak a saját márkás termékek, melyek közül legnépszerűbbek a tej és tejtermékek, a felvágottak és a friss húsok, de a fagyasztott termékek, valamint a különféle nassolnivalók is kedveltek. A 2021-es gazdasági év során több mint 3600 saját márkás élelmiszer és near-food termék volt elérhető az állandó kínálatba.

Sajátmárkás hozzávalókból olcsóbban elkészítheted a következő finomságot is:

GOMBÁS-HÚSOS HASÉ KÖMÉNNYEL

Hozzávalók:

  • 5-6 ek Promienna napraforgóolaj 
  • 2 db sonkahagyma
  • 10 dkg Húsfarm darált sertéshús
  • 1 gerezd fokhagyma
  • Deluxe Himalája só
  • 1 kk cayenne bors
  • Kania fekete bors
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 1 db tojássárgája
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor snidling
  • 50 dkg Belbake leveles tészta
  • 2 db tojás
  • Mikado köménymag
  • római kömény

Elkészítés:

  1. A gombás-húsos töltelékhez serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott sonkahagymát és a darált húst. Ízesítjük fokhagymával, Himalája sóval, cayenne-i borssal és frissen őrölt fekete borssal.Ha a hús megpirult, kitesszük egy tányérra hűlni, amíg elkészítjük a gombapürét.
  2. A gombát cikkekre vágjuk, ugyanabban a serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Pirítás közben sózzuk, borsozzuk, ha megpirult, a turmixban pürésítjük, majd elkeverjük a pirított hússal. Hozzáadjuk a tojássárgáját, a finomra vágott petrezselymet és snidlinget.
  3. A leveles tésztát kissé kinyújtjuk, éles késsel kb. 10x10 cm-es négyzeteket vágunk belőle. Felvert tojással megkenjünk a négyzet alakú tésztalapokat, kb. egy evőkanálnyi tölteléket teszünk a közepére. A tésztákat félbehajtjuk, ügyelve arra, hogy a tölteléket ne nyomjuk ki a tésztából. Igyekezzünk légmentesre tölteni a kis batyukat!
  4. A tetejüket is megkenjünk vékonyan felvert tojással, majd egész köménnyel és római köménnyel, valamint durvára darált Himalája sóval is meghintjük.
  5. Végezetül egy tűvel megszurkáljuk a hasékat, hogy sütésnél a gőz távozni tudjon a belsejükből.
  6. Sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük a hasékat, 180 °C-os, előmelegített sütőben sütjük, amíg szép aranybarnára sülnek kb. 10–15 perc alatt.

 

Még többet spórolhatsz, ha megfogadod a Lidl szakemberinek tanácsát és tudatosan vásárolsz:

1. Tervezz az akciós napokkal!

A Lidl-ben hétfő és csütörtök az akcióváltás ideje, de hétvégén is külön akciókkal várnak.

2. Keresd az „Őrületes Lidl ár!” jelölésű termékeket!

Olyan termékeket kaphatsz ezzel a megjelöléssel, amelyeknek fogyasztói ára a piaci árakhoz képest a Lidl-ben (a felmérések alapján) sokkal kedvezőbb.

3. Válassz „Szuper ár!”-as termékeket!

Olyan, az időszakos kínálatban szereplő termékek kapnak „Szuper ár” megjelölést, amelyek összehasonlítva egyrészt a Lidl állandó kínálatával, másrészt a magyar piacon elérhető hasonló termékekkel, kedvező áron kaphatók.

 4. Használd ki az "Együtt olcsóbb" akciókat!

A csomagban olcsóbb akciók több azonos termék vásárlása esetén extra kedvezményt biztosítanak.

 5. Keresd az XXL termékeket!

Az időszakos kínálatban szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, ezért választásukkal pénzt spórolhatsz.

6. Figyeld az akciós tematikus heteket!

Minden héten tematikus hetekkel várnak, ahol szuper árakon vásárolhatod meg a különböző országok konyháinak kedvelt termékeit.

7. Használd minden bevásárlás alkalmával a Lidl Plus applikációt!

A Lidl Plus applikációval hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatsz a bevásárlás során. A Kupon Plus-szal pedig bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy más kedvezményt biztosítanak.

További ötleteket találhatsz a spóroláshoz a Lidl honlapján és Facebook oldalán!



Ezek is érdekelhetnek

Friss