Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Viszlát hús, tej és tojás! 6 sztár, akiről nem tudtad, hogy vegán

default user icon
MME
A következő celebeket kizárt, hogy rajtakapják a lesifotósok, amint sült húst vagy épp sajtot esznek, ugyanis vegán életmódot folytatnak. Te gondoltad volna, hogy a világsztárok közül is ennyien lemondtak az állati eredetű ételekről?

 1. Beyoncé

Az énekesnő az idei Coachella fesztiválon hivatalosan is bejelentette, hogy vegán életmódra vált, és a rajongóit is arra biztatta, hogy kövessék a példáját. Viszlát hús, viszlát tej, viszlát tojás!

2. Gisele Bündchen

A szupermodellnek nem csak az egészséges életmód fontos, hanem az is, hogy a gyermekeit megtanítsa arra, hogy tiszteljék a természetet. „Nem csak az egészségesek és kiegyensúlyozottak leszünk tőle, de a földünknek is jót teszünk vele” - mondta egy interjú során a People-nek.

3. Michelle Pfeiffer

A színésznő azt mondja, egészségügyi okokból állt át a vegán étrendre. „Ha vegán vagy, nem csak sokkal egészségesebben táplálkozol, de sok olyan toxint is elkerülhetsz, amik öregítik a bőrödet. Miután vegán lettem, a saját bőrömön is észrevettem a különbséget.”

4. Ellie Goulding

Az énekesnő évekig vegetáriánus volt, azonban idén januárban áttért a vegán étrendre. „Ha nincs szükségünk húsra a túléléshez, akkor nem értem, miért kéne megennünk” - mondta a The Cutnak.

5. Madonna

Az énekesnő állítólag nagyon szigorú vegán diétát követ. A személyi edzője a Daily Mailnek azt mondta, az étrendje nagy része gyümölcslevekből, gyümölcsökből, zöldségekből és teljes kiőrlésű gabonákból áll.

6. Pamela Anderson

A színésznő egy blogposztban fejtette ki, mit jelent számára vegánnak lenni. „Én azt mondom, a veganizmus több annál, hogy nem eszel állati eredetű ételeket. Ennél sokkal többet jelent. Vegánnak lenni egyet jelent azzal, hogy megmented az állatokat, megmented magadat, megmented a társadalmunkat és megmented a földet.”

MEGLEPŐ! A VEGÁN A LEGNÉPSZERŰBB ÉTREND A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN>>> 

8 TOJÁSPÓTLÓ ALTERNATÍVA TOJÁSALLERGIÁSOKNAK ÉS VEGÁNOKNAK!>>> 

7 ÉLELMISZER, AMIT VEGÁNNAK HITTÉL, PEDIG NEM AZ!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss