Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 sztár, akinek becsődölt az étterme

default user icon
MME
Csak azért, mert valaki sikeres színész, zenész vagy épp filmrendező, az nem jelenti azt, hogy a vendéglátásban is feltétlenül sikeres lesz. A következő világsztároknak legalábbis viszonylag hamar befuccsolt a vállalkozásuk...

1. Ashton Kutcher

A sármos filmsztár egy barátjával, Wilmer Valderramával közösen nyitotta meg olasz éttermét, a Dolce Enoteca e Ristorante-t Atlantában, még 2007-ben. Bár sokan ültek be vacsorázni csak azért, hogy találkozhassanak Ashtonnel, a menü állítólag teljesen átlagos volt. 2012-ben be is zárta a kapuit.

2. Eva Longoria

A színésznő 2012-ben nyitotta meg Las Vegas-i éttermét, a SHe-t. A hely nagyon csajos volt, például kisebb méretű steaket szolgáltak fel a hölgyek kedvéért és mini tükröket rejtettek az étlapokba, hogy a nők meg tudják igazítani a rúzsukat két fogás között. 2014 áprilisában azonban az egészségügyi osztály bezáratta az éttermet.

3. Jennifer Lopez

Az énekesnő 2002-ben megnyitotta a Madre-t Los Angelesben, ahol a menüt Puerto Rico-i gyökerei inspirálták. A hely viszonylag sokáig, 6 évig működött, de 2008-ban bezárták.

4. Britney Spears

A Nyla, Britney elegáns étterme Manhattan városában, a Dylan Hotelben nyitotta meg kapuit 2002 márciusában. A hely azonban elég hamar csődbe ment, 8 hónap múlva bezárt.

5. Justin Timberlake

A popsztár társtulaja volt egy manhattani olasz étteremnek, a Destino nevű helynek, ami 2006-ban nyitott. Az étteremben jó néhány sztár megfordult, de elég sok problémája akadt a tulajoknak - többek között csőtörések zavarták meg a vendégek nyugalmát -, így az étterem 2013-ban bezárt.

6. Steven Spielberg

A híres filmrendező étterme, az 1994-ben nyílt Dive! központi témája a tenger volt, az egész építmény egy tengeralattjáróra hasonlított. A hely azonban 5 évvel később, 1999-ben bezárt.

VILÁGSZTÁROK, AKIK ÉTTEREMBEN DOLGOZTAK, MIELŐTT BEFUTOTTAK>>> 

14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA, HOGY ÉTTERME VAN>>> 

5 ÉTEL, AMIT SOHA NE RENDELJ ÉTTEREMBEN!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss