Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 ok, amiért sokkal fiatalabbnak néz ki a 49 éves Jennifer Lopez

default user icon
MME
Jennifer Lopezen nem látszik az idő múlása. A színész-énekesnő jövőre lesz 50 éves, de éveket letagadhat a korából. Lopez huszonéveseket meghazudtoló bomba alakkal rendelkezik. Mi a titka?

Soha nem hagyja ki az edzést

A jó alakot persze nem adják ingyen. Jennifer Lopez sokat dolgozik azért, hogy a világ egyik legszexisebb nője legyen. Az énekesnő edzéstervét 2 személyi edző állítja össze. Lopez a turnék alatt is minden nap megcsinálta az edzésprogramját, amihez hozzátartozik a tánc is. Ahogy mondta, tánc nélkül nem élet az élete. J-Lo imád zumbázni, szambázni.

Sok zöldet és fehérjét eszik

Természetesen enni sem eszik akármit a sztár. Étrendjének nagy része sok fehérjéből, zöldségből, gyümölcsből áll. "Sok zöldet, spárgát, kelbimbót, brokkolit eszünk, imádok főzni." - nyilatkozta korábban J-Lo.

Ügyel a hidratálásra

Lopeznek a Hello! magazinnak adott korábbi interjújában az egyik legfontosabb szépségtippe a hidratálás volt. Ő maga nagyon sok vizet iszik. Különösen edzés előtt figyel a folyadékbevitelre.

Sokat alszik

Míg mások a sorozatokon lógnak éjszakánként Jennifer Lopez alszik. Az énekesnő ragaszkodik hozzá, hogy 8-10 órát aludjon . "Az első számú tanácsom az, hogy mindig aludjon eleget az ember. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy az ember kipihenje magát." - mondta Lopez. 

Káros szenvedélyekől mentes

Jennifer Lopez tiltólistáján 3 dolog szerepel: a cigaretta, az alkohol és a kávé, mert ezek mind rossz hatással vannak a bőrre, pláne, ha idősödik az ember.

Soha nem napozik

A túlzásba vitt napozás nem tesz jót a bőrnek, öregíti, ráncosítja a bőrt. Jennifer Lopez éppen ezért nem fekszik órákat a napon, a napozás nem tartozik a kedvenc időtöltése közé, inkább kerüli az erősebb napsugárzást.

ÉVEKET LETAGADHAT! EZÉRT NÉZ KI HUSZONÉVESNEK A 42 ÉVES REESE WITHERSPOON >>>

EZÉRT NÉZ KI 10 ÉVVEL FIATALABBNAK A 43 ÉVES EVA LONGORIA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss