Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

50 kilót fogyott, mert elhagyta vőlegénye, aztán szépségkirálynő lett

default user icon
MME
Jen Atkin korábban gyorséttermi kajákon élt, ráadásul a sporttal sem ápolt túl szoros barátságot. Ennek köszönhetően a 26 éves nő 108 kilóig meg sem állt, aztán amikor vőlegénye is elhagyta, eldöntötte; teljes életmódváltásba kezd az egyébként légiközlekedésben dolgozó Jen.

A fiatal nő Daily Mailnek adott interjújában  azt mondta, hogy néhány pofonegyszerű szabály betartásával érte el jelenlegi alakját. Leszokott a gyorséttermi ételekről, helyettük az egészséges táplálkozást helyezte előtérbe, és hetente több alkalommal is köredzésekre járt. 

A kitartásának köszönhetően végül 50 kilótól szabadult meg, vagyis korábbi súlyának durván a felére fogyott. Jen Atkin ekkor már biztos volt benne, hogy nem létezik olyan akadály, amit ne tudna leküzdeni. Így a nagy fogyás után benevezett a schunthorpe-i szépségversenyre, amit meg is nyert, aztán nem sokkal később a Miss England szépségkirálynő-választáson ő lett az első udvarhölgy, majd néhány hónapja megválasztották 2020 a legszebb brit nőnek.

A 26 éves légiközlekedésben dolgozó nő ezzel a 75. Miss Nagy-Britannia lett a sorban. Miután a fejére került a korona, a verejtéktől áztatott elmúlt éveire utalt azzal, hogy a kemény munka végül mindig kifizetődik.

Büszke is lehet elért eredményeire Jen, hiszen nem is olyan régen még egy mázsa fölötti duci lány volt, aki magánéleti kudarca után szó szerint rejtőzködött a világ elől, ma pedig már a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon.

Ajánljuk még:

EZEKET FŐZI LEGGYAKRABBAN KATALIN HERCEGNÉ ÉS VILMOS HERCEG >>> 

BRUTÁLIS FOGYÁS! MÁR 20 KILÓTÓL SZABADULT MEG A HÍRES SZÍNÉSZNŐ – NEM AKAR LEÁLLNI! >>> 

4 NYOMÓS OK, AMIÉRT SOHA NE IGYÁL EGYENESEN AZ ÜDÍTŐS DOBOZBÓL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss