Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 vágykeltő étel, hogy még jobb legyen a szex

default user icon
MME
Az vagy, amit megeszel - tartja a mondás. Szerintünk ez teljesen igaz. Tehát ha szeretnéd tüzesnek érezni magad, fogyaszd rendszeresen az alábbi vágyfokozó ételeket!
Búzacsíra

Remek energiabomba, ugyanis egy olyan arginin nevű aminosavat tartalmaz, amely ellazítja a vérereket, ezáltal elősegíti a vérbőséget a test igen fontos részein. Felhasználhatod müzlibe és salátába, de talán legjobban a párolt brokkolihoz és kelbimbóhoz illik.

Görögdinnye

Likopin nevű antioxidánstartalmának köszönhetően egészségesen tartja a prosztatát. Ráadásul 92 %-ban vizet tartalmaz így nem csak fogyókúrában segít, hanem gyorsan rehidratálja a szervezetet, ha túl sok izzadtságot vesztenétek.

 
Tökmag

Tele van cinkkel, ami azért fokozza a szexuális vágyat, mert növeli a tesztoszteronszintet. Szórd a reggeli müzlidbe vagy az ebédhez fogyasztott salátádba, de akár pirítva vagy desszertnek is finom. Ez utóbbi esetben próbáld ki, hogy epret megolvasztott fekete csokoládéba mártasz (ez már így szexi), majd szórd meg pirított tökmaggal.

Mandula

Minden élelmiszer, amely jó a szívnek, az jó hatással van az ágyékra is, mert az egészséges vérkeringés hatására szabadabban áramlik a testben az oxigén és a vér, így pedig energikusabbnak és fiatalabbnak érezheted magad. Egy maréknyi mandulában (egész pontosan 23 db) ráadásul az egészséges zsírok mellett E-vitamin is van, ami nem csak kiváló antioxidáns, hanem szexhormon növelő hatása is van. Fogyaszd tízóraira vagy uzsonnára!

Szója

Az antioxidánsban gazdag szója természetes síkosító a nők számára, a férfiaknak pedig nagy segítségére van a prosztatarák megelőzésében. Emellett csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást (tehát jó a keringésre), ráadásul arra is jó, hogy jobban nézz ki meztelenül, ugyanis zsírszegény élelmiszer révén, segít a zsírszövetek csökkentésében. Önts szójatejet a reggeli kávédba, vagy fogyaszd szendvicsbetétként, hiszen isteni fűszerezett fajtákat kapni.

4 KONYHAI TRÜKK AMIT ZSENIÁLISNAK HITTÉL, PEDIG NEM AZ! >>>  
11 ÉTEL ÉS ITAL, AMIT TILOS FOGYASZTANOD, HA ELMÚLTÁL 30! >>> 
13 ÉTEL, AMIT EDDIG ROSSZUL TÁROLTÁL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek