Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 tipp, hogy tökéletes legyen a fasírtod!

default user icon
MME
Fasírtot készíthetünk darált sertés- vagy marha-, deakár pulykahúsból, sőt, ezek keverékéből is nagyon finom! A masszát azonban megfelelően fel kell lazítani - most megmutatjuk, mit használhatsz hozzá!


1. Zsemle, kenyér:

1/2 kg darált húshoz 1 db szikkadt zsemlét vagy 1-2 szelet száraz kenyeret áztass vízbe, majd alaposan nyomkodd ki.

2. Túró:

Ha pékáru helyett 1-2 ek túrót ad az 50 dkg húshoz, tömörebb, kalóriaszegényebb lesz az étel.

3. Morzsa, zabpehely:

A kenyér vagy zsemle mellé tehetsz 2 ek zsemlemorzsát vagy zabpelyhet is. Így jobban formázhatóvá válik a massza, és finomabb is lesz!

4. Ásványvíz:

4-5 ek szénsavas víztől könnyű lesz a fasírt. A vizet csak a végén keverd a zsemlés masszához.

5. Tojás:

A tojás megköti a darált húst, így az nem esik szét. 50 dkg-hoz 1-2 db szükséges.  

VEGA, TEPSIS, TÖLTÖTT ÉS POGÁCSÁS: 9+1 EGYSZERŰ FASÍRTRECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

15 ISTENI FOGÁS, HA VAN OTTHON EGY ADAG DARÁLT HÚS >>>

RAKOTT, TÖLTÖTT, KLASSZIKUS - 10 LAKTATÓ FASÍRT RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss